Kerst

Kerst vieren met Brasserie de Boerderij

De avonden worden weer langer, het wordt alweer wat frisser buiten. Wij kunnen niet wachten op het winterse weer want dit betekent dat de kerst er weer aan komt! Het kerstmenu staat weer online!

Heeft u ook alweer zo’n zin om uw eigen huis weer in kerstsfeer te brengen? Een mooie boom, sfeervolle lampjes of een rendier in de tuin. Ook in de brasserie zal het straks tijdens de kerst gezellig en sfeervol in kerstsfeer zijn.

Dit jaar kunt u gelukkig weer bij ons aanschuiven voor de brunch en het kerstdiner! Wij kijken er enorm naar uit. 

Wilt u reserveren? Belt u dan met 0523-225323 of stuur een mailtje naar info@brasserie-de-boerderij.nl

Kerst met uw gezin bij Brasserie de Boerderij

Het is dit jaar weer mogelijk om lekker uit eten te gaan met kerst. Omdat wij maximaal willen genieten van deze dagen bieden wij het kerstmenu de hele week aan!

Het kerstmenu serveren wij van zaterdag 24 t/m donderdag 29 december.

Ook is het mogelijk om weer te reserveren voor de kerstbrunch deze serveren wij op zondag 25 en maandag 26 december. Tijdens deze uitgebreide en luxe brunch kunt u heerlijk genieten van het samenzijn met de hele familie.

–Bekijk kerstmenu —

Voor de brunch hebben wij een inloop tussen 10.30 / 11.00 uur. We beginnen met een soep vooraf. Deze serveren wij uit. Aansluitend kunt u gebruik maken van het brunch buffet met diverse lekkernijen.

— Bekijk kerstbrunch —

Reserveren kan via info@brasserie-de-boerderij.nl of bel met 0523-225323

*Diner 1e kerstdag vol

Wij wensen u allen
Fijne feestdagen
En een gezond 2023