Kerst

Kerst vieren met Brasserie de Boerderij

De dagen worden langer, het weer wordt kouder. Af en toe valt er een sneeuwvlokje. Tussendoor brengt iedereen zijn of haar huis weer in kerstsfeer. Een mooie boom, sfeervolle lampjes of een rendier in de tuin. Ook in de brasserie is het tijdens de kerst gezellig en sfeervol in kerstsfeer. Helaas mogen wij u niet ontvangen maar kunt u wel bij ons afhalen. Wilt u genieten van onze kerst gerechten?  Zoek dan niet verder en haal uw brunch, diner bij ons in de brasserie  tijdens de feestdagen!

Wilt u reserveren? Belt u dan met 0523-225323 of stuur een mailtje naar info@brasserie-de-boerderij.nl

 

Helaas is het vanwege de corona maatregelen niet mogelijk om bij ons te brunchen of dineren. U kunt alle gerechten afhalen op 1e en 2e kerstdag tussen 10.00 – 11.00 uur. De borrelboxen kunnen tussen 11.00 -12.00 uur afgehaald worden.

Wij hadden u graag ontvangen in onze sfeervolle versierde brasserie. Bij deze willen wij een ieder fijne feestdagen wensen en een goed 2022!!

Team Brasserie de Boerderij.

Kerst met uw gezin bij Brasserie de Boerderij

Weet u al wat u met het gezin gaat doen tijdens de kerst? Natuurlijk brunchen of dineren met de afhaalboxen van Brasserie de Boerderij. U kunt beide kerstdagen uw brunch, diner, gourmet of borrelbox afhalen tussen 10 en 11.00 uur.

Diner

Een gezellig samenzijn met uw familie tijdens deze knusse feestdagen. Helaas mogen wij u niet meer ontvangen in de brasserie maar kunt u uw kerstdiner bij ons afhalen. Wij leveren er een stappenplan bij hoe u het beste uw gerechten kunt afmaken.

Bekijk het kerstmenu

 

Brunch

Ook de brunch kunt u dit jaar bij ons afhalen. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat zodat het in de ochtend tussen 10 en 11 bij ons kunt afhalen. Alles wordt  in de ochtend vers afgebakken en gesneden voor u zodat u met het gezin van deze heerlijke brunch kunt genieten. Een aantal van de gerechten kunt u thuis opwarmen, hiervoor krijgt een stappenplan.

Bekijk het brunchmenu

Reserveren? Doet u dan even een belletje naar 0523-225323? Of stuur even een mailtje via info@brasserie-de-boerderij.nl

 

Gourmet & borrelbox

Daarnaast is het ook weer mogelijk om uw gourmet af te halen.

En natuurlijk onze welbekende borrelbox voor 2á3 personen

Deze zijn te bestellen tot 23 december 12.00 uur

Gourmet set de luxe

 

U kunt alles bestellen tot donderdag 23 december 12.00 uur via de mail of via 0523-225323

Wij wensen u allen
Fijne feestdagen
En een gezond 2022