Kerst

Kerst vieren met Brasserie de Boerderij in Balkbrug

De avonden worden weer langer, het wordt alweer wat frisser buiten. Wij kunnen niet wachten op het winterse weer want dit betekent dat de kerst er weer aan komt! 

Heeft u ook alweer zo’n zin om uw eigen huis weer in kerstsfeer te brengen? Een mooie boom, sfeervolle lampjes of een rendier in de tuin. Ook in de brasserie zal het straks tijdens de kerst gezellig en sfeervol in kerstsfeer zijn.

Klik op de link hieronder om het kerstmenu in te zien.

 

Kerstbrunch

Op beide dagen kunt u bij ons terecht voor de kerstbrunch. Inloop is van 10.30 – 11.00 uur. Er staat koffie, thee, zuivel en jus d’orange voor u klaar. We starten met een heerlijke soep en aansluitend kunt u gebruik maken van het uitgebreide brunchbuffet.

€  Per volwassene

€  Per kind (3 – 12 jaar)

Bekijk brunch

Kerstdiner

Op kerstavond, 1e en 2e kerstdag kunt u aanschuiven voor het kerstdiner. Deze avonden bieden wij geen a la carte maar een speciaal voor u met zorg uitgezocht kerstmenu. U heeft de keuze uit een 3 of 4 gangen diner.

4 gangen diner € 

3 gangen diner € 

Kids diner € 

Bekijk kerstmenu

Deze dagen kunt alleen bij ons terecht op reservering. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen via telefoon 0523-225323 of mail info@brasserie-de-boerderij.nl

 

Let op: u reserveert bij Brasserie de Boerderij in Balkbrug, Overijssel.

Uit eten met kerst?
Reserveer gauw
voor brunch of diner