Kinderfeestje

Vier uw kinderfeestje bij Brasserie de Boerderij

Op zoek naar een leuke plek voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Bij Brasserie de Boerderij bent u op de juiste plek! Wij zijn gelegen op Camping Si-Es-An in het mooie Balkbrug. Doordat wij een mooie grote speeltuin hebben op de camping is het goed vertoeven voor de kinderen. Maar er is natuurlijk veel meer te doen!

Voor nu hebben wij 2 arrangementen. Achter de schermen zijn wij bezig om nog meer te organiseren. Houd de website in de gaten.

Tussendoor lekker spelen

In onze vernieuwde speeltuin!

Spelletjes en activiteiten
Lekker smikkelen

patat met snack of poffertjes? En een lekker ijsje na!

Wat is er allemaal te doen?

Een kinderfeestje kan alleen op woensdag of vrijdag middag. Toch een andere dag? Bel even voor eventuele mogelijkheden. Tijden in overleg.

1. De boer op (Op pad naar zuivelboerderij de Waard) +/- 4 uur

Eerst verzamelen we in de brasserie voor wat drinken en iets lekkers, de kadootjes kunnen uitgepakt worden en er kan even gespeeld worden. Dan gaan we op pad naar de boer. Dit gaat in stijl met de trekker en huifkar. Hier gaan wij een beleef-speurtocht doen. Na de boerentocht gaan we weer terug naar de brasserie. We kunnen nog even uitrazen in de speeltuin en vervolgens gaan we lekker patat met een snac of poffertjes eten. Nog trek in een ijsje? Dat kan ook! Nog even spelen en dan zit het er alweer op!

Prijs: € 17,50

Willen jullie eerst eten? Het programma van feestje 1 kan ook omgedraaid worden.

2. Knutsel je eigen high tea +/- 4 uur

Eerst verzamelen we in de brasserie voor wat drinken en iets lekkers ook de kadootjes kunnen uitgepakt worden. Daarna gaan we aan de slag. Je mag eerst je eigen theedoosje/theemok versieren, vervolgens heeft de kok voor jullie allemaal lekkere dingetjes klaargezet zodat jullie hapjes kunnen maken voor jullie eigen high tea! Maken jullie er iets moois van? Daarna lassen we even een kleine pauze in en kan er buiten even gespeeld worden. Na het spelen hebben we natuurlijk trek gekregen. De eigengemaakte high tea staat voor jullie op tafel om lekker van te gaan smikkelen! Lekkere hapjes, verschillende theesoorten en ranja! Dat word smullen!

Na de high tea kan er nog even gespeeld worden en vervolgens is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Prijs: €17,75 p.p.

 

Heeft u andere ideeën over een invulling of wilt u alleen met de kinderen komen spelen en eten. Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen we met u meedenken.