Kinderfeestje

Vier uw kinderfeestje bij Brasserie de Boerderij

Op zoek naar een leuke plek voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Bij Brasserie de Boerderij bent u op de juiste plek! Wij zijn gelegen op Camping Si-Es-An in het mooie Balkbrug. Doordat wij een mooie grote speeltuin hebben op de camping is het goed vertoeven voor de kinderen. Maar er is natuurlijk veel meer te doen!

Voor nu hebben wij 2 arrangementen. Achter de schermen zijn wij bezig om nog meer te organiseren. Houd de website in de gaten.

Tussendoor lekker spelen

In onze vernieuwde speeltuin!

Spelletjes en activiteiten
Lekker smikkelen

patat met snack of poffertjes? En een lekker ijsje na!

Wat is er allemaal te doen?

Een kinderfeestje kan alleen op woensdag of vrijdag middag. Toch een andere dag? Bel even voor eventuele mogelijkheden. Tijden in overleg.

1. De boer op (Op pad naar zuivelboerderij de Waard) +/- 4 uur

Eerst verzamelen we in de brasserie voor wat drinken en iets lekkers, de cadeautjes kunnen uitgepakt worden en er kan even gespeeld worden. Dan gaan we op pad naar de boer. Dit gaat in stijl met de trekker en huifkar. Hier gaan wij een beleef-speurtocht doen. Na de boerentocht gaan we weer terug naar de brasserie. We kunnen nog even uitrazen in de speeltuin en vervolgens gaan we lekker patat met een snack of poffertjes eten. Nog trek in een ijsje? Dat kan ook! Nog even spelen en dan zit het er alweer op!

Prijs: € 17,50

Willen jullie eerst eten? Het programma van feestje 1 kan ook omgedraaid worden.

Heeft u andere ideeën over een invulling of wilt u alleen met de kinderen komen spelen en eten. Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen we met u meedenken.