Omgeving van Brasserie de Boerderij

Ontdek de prachtige omgeving van Brasserie de Boerderij.

Midden in Het Reestdal, midden in de natuur vindt u Brasserie de Boerderij. Onze brasserie vormt het knusse hart van Camping Si-Es-An en is gevestigd in een oude karakteristieke boerderij van eind 1800. In dit uitgebreide natuurgebied dat deel uitmaakt van het Vechtdal, met prachtige gevarieerde landschappen, kunt u al wandelend of fietsend heerlijk ontspannen. Geniet bijvoorbeeld van de vele bosrijke gebieden, de rivierduinen en landerijen. Daarnaast kunt u bij ons diverse wandel- en fietsroutes krijgen om zo de prachtige omgeving te ontdekken. Om vervolgens heerlijk te genieten van een hapje en drankje in onze brasserie.

Fietsen vanaf de Boerderij

Heerlijk fietsen op grens van Overijssel en Drenthe in het nostalgische Reestdal

Wandelen van de Boerderij

Wandel direct vanaf de camping de bossen van Het Reestdal in.

Bezoekerscentrum de Wheem

Bezoekerscentrom De Wheem is het startpunt voor uw wandeling en natuuractiviteiten en ligt op 1.5 km van de camping

Genieten, met de hoofdletter G!

Dat kunt u bij ons. Wilt u een dagje uit plannen? Start bijvoorbeeld met koffie en gebak bij ons in de ochtend. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en ga er op uit. Korte routes, lange routes van alles wat. Onderweg komt u van alles tegen. Fiets lekker rond of bezoek één van de bedrijven hier in de buurt. Zuivelboerderij de Waard, Wijnboerderij de Reestlandhoeve of Vleesboerderij Uut ’t Veld. Leuk om te weten: Wij werken samen met deze bedrijven en verkopen gerechten/wijnen van producten van hun bedrijf. Na afloop kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Stel een menu samen of kies gewoon van de menukaart.

Bezoekerscentrum de Wheem ligt op een kilometer afstand van onze Brasserie. Daar kunt u verschillende dingen ontdekken over onze natuur. Wat groeit er? Maar ontdek ook wat voor beesten hier leven. Ook starten hier verschillende wandelroutes. En dan natuurlijk Camping Si-Es-An. Onze brasserie ligt midden op deze camping. Geschikt voor jong en oud, kruipt u bijvoorbeeld heerlijk weg in één van onze loungebanken op ons zonnige terras terwijl uw kinderen spelen in de grote speeltuin. Is het wat minder weer? Binnen hebben wij ook een speelhoek.

Wilt u meer informatie? Belt u dan naar 0523-225323 ook kunt u mailen naar info@brasserie-de-boerderij.nl