Vier uw feestje bij Brasserie de Boerderij

Wilt u een feestje vieren bij Brasserie de Boerderij?

Brasserie De Boerderij is door zijn ligging midden in natuurgebied Het Reestdal een authentieke plek voor het houden van uw feestje of partij. De Boerderij beschikt op de twee ruimtes geschikt voor 50 en 70 personen die door middel van een schuifwand samen te voegen is.

De gehele Boerderij is rolstoel toegankelijk en is voorzien van een mindervaliden toilet. Daarnaast is er voor kinderen binnen een kleine speelhoek en we hebben buiten een grote speeltuin waar zij kunnen spelen.

Bekijk mogelijkheden

Wat heeft u te vieren?

Voor welke gelegenheid is uw feestje?

Onze ruimtes zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw verjaardag of een familiedag. Maar ook hebben wij diverse opties voor een personeelsfeest. Misschien bent u wel zoveel jaar getrouwd en zoekt u een leuke locatie om dit met familie en vrienden te vieren. Er is van alles mogelijk bij Brasserie de Boerderij.

Wat zijn uw wensen?

Wilt u een gezellig avondfeest of misschien liever een receptie in de middag. Wilt u lekker borrelen met een hapjes buffet of genieten van een heerlijk koud-warm buffet of een barbecue? U kunt hieronder op de button klikken om een idee te krijgen van wat wij allemaal serveren. Heeft u iets anders in gedachten? Laat het ons dan weten. Wij horen graag onder het genot van een kopje koffie wat uw ideeën zijn!

Zin in een activiteit?

Ook hebben wij verschillende activiteiten die u kunt toepassen tijdens uw partij. Doordat Brasserie de Boerderij omringd is door de prachtige bossen van het Reestdal gebied kunt u er voor kiezen om met de groep een heerlijke wandeling te maken. Daarnaast kunt u ook klootschieten of Hollandse spelletjes doen. Maak uw wensen bespreekbaar. Er is van alles mogelijk. Wist u dat wij ook samen werken met Ansi events? Zie onderaan de pagina eventuele opties.

Wilt u meer informatie?

bel dan: 0523-225323

of vul het contactformulier in

Wilt u langskomen? Dat mag altijd, graag horen wij dit van te voren even. De koffie staat dan klaar!

Ideeën voor uw feestje

Bekijk verschillende mogelijkheden voor uw feestje.

Kindvriendelijk

Wij beschikken over een speelhoek en een grote speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen tijdens uw feestje.

Overnachten?

Diverse mogelijkheden om familie en vrienden te laten overnachten tijdens uw feestje.

In samenwerking met AnSi events kunnen er ook activiteiten georganiseerd worden bij Brasserie de Boerderij. Waaronder rondtoeren met de DAFjes inclusief route en een puzzeltocht. Daarnaast ook activiteiten voor binnen zoals escaperoom, moordiner of workshops.

Kijk voor meer activiteiten op hun website!

 

 

On tour
Bekijk de website
Met puzzeltocht

en meer…