Zonnig terras met zicht op speeltuin

Heerlijk vertoeven op zonnig terras!

Ontdek bij Brasserie de Boerderij ons zonnig terras met zicht op speeltuin! Wij hebben aan de noordkant een prachtig terras met zowel zon- als schaduwplaatsen. Door de overstekende rietkraag zijn er heerlijke schaduwplaatsen tegen de boerderij. Ook zijn er verschillende grote parasols aanwezig. Om heerlijk te genieten van het prachtige weer, de spelende kinderen en de heerlijke gerechten uit de keuken zit u op ons ruime terras perfect. Door het terrasmeubilair en de loungebanken doet het terras gezellig aan en is het van alle gemakken voorzien.

Voor jong en oud
Zon en schaduw
Zicht op de speeltuin

Genieten met de grote G op het zonnig terras met zicht op de speeltuin bij Brasserie de Boerderij! Kruip lekker weg in één van onze loungebanken of neem een plaatsje aan één van onze terras tafels met comfortabele stoelen. Doordat de brasserie gelegen is op Camping Si-Es-An heeft u het geluk dat er een grote speeltuin aanwezig is. Laat uw kinderen lekker vrij terwijl u geniet van zon op het terras.

Lunch, diner of alleen een lekker kopje koffie met lekkernij, er is van alles mogelijk bij ons! Daarnaast kunt u ook een feestje organiseren in onze zaal met privé terras. Dit ligt aan de achterzijde van de brasserie. Dit terras ligt ook lekker in het zonnetje en is goed vertoeven!