Zakelijk

 Zakelijk

Brasserie De Boerderij heeft twee ruimten in de oude boerderij. Door de sfeer van de prachtige gebinten en de moderne elementen voelt u zich al snel thuis. De ruimten zijn apart te huren maar ook samen te voegen mocht dit nodig zijn. Door de ligging van de Boerderij is een wandeling in de bossen van het Reestdal of een huifkar toch makkelijk gemaakt om even heerlijk te ontspannen tijden een drukke vergader dag. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Vergaderarrangementen

4 uurs vergaderarrangement € 19,50 p.p.  incl. onbeperkt koffie, thee, water en iets lekkers.

8 uurs vergaderarrangement incl. lunch  € 49,50 p.p. De gehele dag onbeperkt koffie, thee, water en iets lekkers. Lunch bestaande uit luxe broodjes belegd met carpaccio, geitenkaas en gerookte zalm. Kopje heerlijke seizoenssoep, yoghurt met crusli, melk, karnemelk en jus d`orange.

8 uurs vergaderarrangement incl diner  € 64,50 p. p. De gehele dag onbeperkt koffie, thee, water en iets lekkers. Lunch bestaande uit luxe broodjes belegd met carpaccio, geitenkaas en gerookte zalm. Kopje heerlijke seizoenssoep, yoghurt met crusli, melk, karnemelk en jus d`orange.

Uitgebreid diner, 2 gangen

De arrangementen zijn incl:

– zaalhuur
– flipover
– stiften
– wifi

beamer: meerprijs € 32,50 per dagdeel

Wilt u een andere invulling, en/of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

sfeervolle boerderijzalen
,-