Vier uw kerst met Brasserie de Boerderij

Kerst vieren met Brasserie de Boerderij

Gezellig tafelen met familie of misschien met vrienden maar liever niet het hele gezelschap in huis. Wanneer wij open zijn bent u natuurlijk van harte welkom bij Brasserie de Boerderij.  Geniet van de gezellige kerstsfeer, de versieringen, het eten en het gezelschap om u heen. En laat de kerst ook voor u de gezelligste tijd van het jaar worden.

Helaas weten wij nog niet of wij met de kerst open kunnen, we blijven duimen! Natuurlijk kunt u wel bij ons bestellen! De chef heeft een 4 gangen diner met knabbels vooraf voor u samengesteld en bereidt wat u thuis kunt afmaken tot een heerlijk kerstdiner! 

Daarnaast hebben wij ook een gourmet set bestaande uit vlees, vis, salades en bijgerechten.

Wilt u bestellen? Belt u dan met 0523-225323 of mail ons via het contactformulier

Bestellen gelieve vóór 21 december.

 

Vier kerst thuis met ons samengestelde diner of gourmet

 

Wanneer u ervoor kiest het kerstmenu of de gourmetsets bij ons te bestellen, bezorgen wij dit ’s middags tussen 15.00 en 16.00. U krijgt een stappenplan bij het kerstmenu zodat u precies weet hoe u het diner kunt afmaken. Met uw eigen creativiteit maakt u zelf een prachtig en heerlijk kerstdiner voor uw familie of vrienden!

De gourmetsets worden geserveerd op schalen en in bakjes. Dit is allemaal klaar voor gebruik, mocht u het leuk vinden dit ook mooi op te maken, dan kan dat natuurlijk!

Bekijk het afhaal kerstmenu

Wij zijn benieuwd of u creatief bent! Mocht u het leuk vinden dan mag u altijd een paar foto’s door mailen of via social media foto’s plaatsen en ons er in taggen.

Bestellen gelieve vóór 21 december

Wilt u bestellen? Bel dan: 0523-225323 of reserveer via onze mail.

 

Wij wensen u allen
Fijne feestdagen
En een gezond 2021