Vier uw feestje bij Brasserie de Boerderij

Wilt u een feestje vieren bij Brasserie de Boerderij?

Brasserie De Boerderij is door zijn ligging midden in natuurgebied Het Reestdal een authentieke plek voor het houden van uw feestje of partij. De Boerderij beschikt op de twee ruimtes geschikt voor 50 en 70 personen die door middel van een schuifwand samen te voegen is.

De gehele Boerderij is rolstoel toegankelijk en is voorzien van een mindervaliden toilet. Daarnaast is er voor kinderen binnen een kleine speelhoek en we hebben buiten een grote speeltuin waar zij kunnen spelen.

 

Wat heeft u te vieren?

Voor welke gelegenheid is uw feestje?

Onze ruimtes zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw verjaardag of een familiedag. Maar ook hebben wij diverse opties voor een personeelsfeest. Misschien bent u wel zoveel jaar getrouwd en zoekt u een leuke locatie om dit met familie en vrienden te vieren. Er is van alles mogelijk bij Brasserie de Boerderij.

Wat zijn uw wensen?

Wilt u een gezellig avondfeest of misschien liever een receptie in de middag. Wilt u lekker borrelen met een hapjes buffet of genieten van een heerlijk koud-warm buffet of een barbecue? U kunt hieronder op de button klikken om een idee te krijgen van wat wij allemaal serveren. Heeft u iets anders in gedachten? Laat het ons dan weten. Wij horen graag onder het genot van een kopje koffie wat uw ideeën zijn!

Zin in een activiteit?

Ook hebben wij verschillende activiteiten die u kunt toepassen tijdens uw partij. Doordat Brasserie de Boerderij omringd is door de prachtige bossen van het Reestdalgebied kunt u er voor kiezen om een gps tocht te doen of u maakt een heerlijke wandeling. Daarnaast kunt u ook klootschieten of hollandse spelletjes (bijvoorbeeld sjoelen of spijkerpoepen) doen. Maak uw wensen bespreekbaar. Er is van alles mogelijk.

Wilt u meer informatie?

bel dan: 0523-225323

of vul het contactformulier in

Wilt u langskomen? Dat mag altijd, graag horen wij dit van te voren even. De koffie staat dan klaar!

Bekijk hier de virtuele toer en loop over het terras en de door de brasserie heen.

Ideeën voor uw feestje

Bekijk verschillende mogelijkheden voor uw feestje.

Prachtige boerderijzaal

Authentieke en modern gecombineerd in de boerderij van eind 1800

Zeer kindvriendelijk

Zeer kindvriendelijke locatie door de grote speeltuin en kinderspeelhoek